Privacy
Disclaimer
Privacy
De Verleiding Tiel respecteert en beschermt uw privacy. Onze website is zo gestructureerd dat u in de meeste gevallen De Verleiding Tiel kunt bezoeken op Internet zonder uzelf te identificeren of persoonlijke informatie te verstrekken.
Mocht u ons toch persoonlijke informatie verstrekken (waarmee u kunt worden geÔdentificeerd), dan garanderen wij dat deze informatie alleen zal worden gebruikt voor het onderhouden van de relatie die u hebt met De Verleiding Tiel en zullen wij u hier expliciet om vragen.

De gegevens worden in het algemeen gevraagd wanneer u wordt gevraagd om zich te registreren voordat u deelneemt aan een prijsvraag, zich abonneert op nieuwsbrieven via e-mail, zich aanmeldt bij een gereserveerde website met beperkte toegang of bij het aanschaffen en registreren van producten of demonstratieversies. Persoonlijke gegevens die zijn verzameld door De Verleiding Tiel zijn vaak beperkt tot (e-mail)adres, of locatie, maar kunnen ook andere gegevens bevatten die nodig zijn om een bepaalde service te verlenen.

De server waarop onze website is ondergebracht, houdt log bestanden bij, zoals alle servers doen. Wij gebruiken de data uit deze log bestanden (IP-adressen, browser types, bezoektijden, bezochte paginaís, bestanden die gedownload zijn, enz.) voor de volgende doeleinden:
-om informatie over de frequentie van het bezoek aan onze site, de voorkeur voor informatie en de gebruikte browser types bij te houden;
-om analyses omtrent het gebruik van de website te maken en de website aan de hand daarvan de optimaliseren;
-om problemen met de server te diagnosticeren;

Met deze informatie proberen wij onze website zo goed mogelijk af te stemmen op de voorkeuren van onze bezoekers. Deze informatie wordt door ons niet tot individuele gebruikers herleidt. Wij gebruiken deze informatie niet voor commerciŽle of andere doeleinden dan hier omschreven, noch verstrekken wij deze gegevens aan derden.
De Verleiding Tiel geeft uw persoonlijke gegevens alleen vrij zonder toestemming als dit wettelijk, noodzakelijk is, of wanneer er voldoende aanwijzingen zijn dat dit noodzakelijk is om: (a) te voldoen aan de wetten of juridische bepalingen zoals die van toepassing zijn op De Verleiding Tiel of de site; (b) de rechten of bezittingen van De Verleiding Tiel en haar website te beschermen en verdedigen, en (c) in dringende gevallen de persoonlijke veiligheid van De Verleiding Tiel-opdrachtgevers, website of het publiek te beschermen.

Wijzigingen in deze verklaring
De Verleiding Tiel werkt deze privacyverklaring soms bij. Wanneer dit gebeurt, wordt ook de datum waarop dit document voor het laatst in bijgewerkt, gewijzigd. Als de privacyverklaring op belangrijke punten wordt gewijzigd, meldt De Verleiding Tiel dit op de website.

Contactgegevens
De Verleiding Tiel stelt prijs op uw opmerkingen met betrekking tot deze privacyverklaring. Neem contact met ons op via deze site of bel met De Verleiding Tiel.                                                                                                                                                     Opgesteld, 13 september 2011, De Verleiding Tiel